En hälsning från första semesterdagen – råden funkar!

Nu har det gått ett tag sen jag publicerade inlägg här och det dröjer ytterligare en tid innan det kommer ett nytt. Alltså ett inlägg med innehåll som du kan ha nytta av. Innehåll kopplat till vetenskap eller annat jag tror du kan ha glädje av.

Den senaste tiden har andra delar av tillvaron varit i mitt fokus. I stort handlar det om att jag mer bokstavligt har följt de råd jag har gett här. Små steg. Men steg tagna i verkligheten. Steg som krävt mod att gå utanför min komfortzon. Mod att våga nytt.

Hur små steg det än varit har det inneburit konkret skillnad för mig. En del omvälvande saker. Så råden jag samlat på mig från vetenskapliga artiklar, från bekantas erfarenheter och från mitt eget liv – de funkar!

Så här på min första semesterdag vill jag skicka dig en hälsning. Vill du ha sällskap de närmsta veckorna kan du följa med mig på mitt instagramkonto @vardagsvera eller på facebook. Annars ses vi här om några veckor när jag publicerar nya avsnitt.

Jag önskar dig fina sommarveckor!

Ta hand om dig!
Vera

Facebookmail
Facebookyoutubeinstagram

Författare: Vera Varg

Vera Varg är förälder till två särbegåvade tonåringar. Under många år har hon läst in sig på området särbegåvning och efter att ha genomgått ett IQ-test som vuxen visade det sig att hon själv också är högintelligent.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.